donderdag 18 juli 2013

Nieuw: training timemanagement

met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe uitdaging met je loopbaancoach

met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe uitdaging met je loopbaancoach, op zoek naar je nieuwe uitdaging

Het geldt voor legio professionals en ondernemers: je weet niet wat je wilt met je loopbaan, of je wilt juist effectiever zijn in je huidige baan.

http://www.websitehopper.nl/2013/07/loopbaanbegeleiding-op-zoek-naar-je-nieuwe-job/

bereik-je-doel-met-persoonlijke-begeleiding

Bereik je doel met een executive coach Executive begeleiding geeft jou als bestuurder de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen met persoonlijke groei en verbeterde prestaties als uitgangspunt. Als Personal Coach help ik jou om beste mogelijkheden in kaart te brengen, te raadplegen en de perfecte keuzes te maken. Binnen een afgesproken tijdspad ontwikkelen we samen positieve veranderingen in je zakelijke leven.

http://www.amahoro.nl/bereik-je-doel-met-persoonlijke-begeleiding/

New page @Trainingen

Chekc my new page at trainingen....

http://www.terborgh.com/trainingen

Vakantie, tijd voor ontspanning en reflectie

Het is weer zomertijd en dus komt de geplande vakantie eraan, of is wellicht al net begonnen. Even een aantal weken niet de wekker zetten om de file weer in te rijden op weg naar het werk. Lekker op vakantie naar een zonnige bestemming of gewoon in huis leuke dingen doen met het gezin. Vakantie geeft je de tijd om andere dingen te doen dan je normale werkweekroutine. Naast ontspanning kun je deze tijd ook gebruiken om na te gaan hoe lekker je in je vel zit. Heb je de vakantie echt nodig omdat je compleet op bent? Kijk je er naar uit om straks weer bij hetzelfde bedrijf aan de slag te gaan? Neem de tijd voor reflectie.

http://www.terborgh.com/Blog/vakantie-tijd-voor-ontspanning-en-reflectie

CHeck out my new site

I have designed this new website

http://www.executive-coach.nl