donderdag 23 januari 2014

De 5 beste sollicitatietips

Hoe wordt je aangenomen voor jouw droombaan? Hoe vind je de juiste vacature, hoe maak je een verpletterende indruk (op een positieve manier) op je gesprekspartner? En belangrijker nog, hoe zorg je dat die baan voor jou is?
http://www.terborgh.com/Blog/de-5-beste-sollicitatietips

woensdag 22 januari 2014

Persoonlijkheidsanalyse en inventarisatie van de kwaliteiten

Om antwoord te kunnen geven op vragen als ‘Ik loop voordurend vast in mijn werk, hoe komt dat?’of ‘Wat zou ik nog meer kunnen?’, is het belangrijk om jouw kwaliteiten te inventariseren. Zo krijg je inzicht in dat waar je goed in bent en dat wat je echt leuk vindt om te doen. Je schrijft samen met de coach als het ware een biografie gerelateerd aan jouw loopbaan. Zelfkennis is een belangrijk aspect voor een succesvol outplacementtraject.
http://www.terborgh.nl/persoonlijkheidsanalyse-en-inventarisatie-van-de-kwaliteiten/

10 redenen om nu van baan te wisselen

Sommige situaties maken het noodzakelijk voor een carrière-minded persoon om van baan te veranderen. Als je carrière zich op een dood spoor bevindt in je huidige werk, of omdat het nodig is om je baan te verlaten ter wille van je emotionele welzijn of veiligheid, op bepaalde momenten in iemands leven kan het nodig zijn om van baan te veranderen.
http://www.terborgh.com/Blog/10-redenen-om-nu-van-baan-te-wisselen